Herkkujen Ranska

Tryffelitehtaassa

Leenan kädessä kallisarvoinen tryffeli

Lounais-Ranskan alue Lot/Dordogne on erityisen tunnettu herkuistaan: hanhenmaksaa, tryffeleitä, oliiveja, luumu- ja pähkinäpuita, viiniä, upeaa leipää, suklaata ja vielä erityisen herkullista vuohenjuustoa…SaariToursin matka huomioi ruokakulttuurin, muttei suinkaan keskity vain siihen. Käymme esim. ”gondolireissulla” yli 100 m syvyydessä valtavissa luolastoissa. Koet myös korkeisiin kallioseinämiin rakennetut kylät, kuten pyhiinvaeltajien Rocadamadourin. Käymme pienellä viinitilalla, saamme erikoismaisteluvierailun herkulliseen, pieneen suklaatehtaaseen, joka ei koskaan ennen ole ottanut vieraita vastaan…

Asumme Souillacin kaupungin keskustassa Grand Hotel de Souillacissa, jolla on erittäin tasokas keittiö.

Esimerkkimatka ryhmälle

Tälle matkalle otan min 25, max 40 matkailijaa. Parhaat ajat ovat huhti-toukokuu ja syys-lokakuu, jolloin Dordognessa on ihanan lämmintä muttei vielä hirveä helle tai toisaalta sadekausi.

Pakettiin kuuluu lento Hki-Toulouse-Hki (välilasku Amsterdamissa), kuljetus Dordogneen, majoitus 2 hengen huoneessa, retki tryffelitehtaaseen, suklaatehtaaseen, luumuviinatislaamoon ja vuohenjuustolaan, opastetut retket Sarlatin kaupunkiin, St. Lapopie de Cirquen sekä Rocamadourin kaupunkeihin,  vierailu Padiracin mahtavassa esihistoriallisessa luolassa venereissun kera ja vielä vierailu pienellä viinitilalla. Lähikaupunkimme Souillac on sekin mukava, ja sen supermarketti on käsittämättömän hieno. Sellaisia kalapöytiä ei Suomessa näe edes pääkaupungin hienoimmassa kaupassa!

Hinta: 610 €/hlö 30 hengen ryhmässä plus lentolippu. Hintaan sisältyy vierailut ohjelman mukaan, lounas joka päivä, Leenan opastus aamusta iltaan, majoitus 2 hengen huoneessa, aamiaiset.

Navigation à Saint-CIrq-Lapopie

10-vuotiaan Olivian palaute lokakuun 2017 matkasta Dordogneen (itse tehty kirjekuorikin!):

dav

dav

Kiitos itsellesi, Olivia, olit uskomattoman reipas ja osallistuit kaikkeen, ja vielä maistelitkin kaikkea! Leena

Matka Champagneen lokakuussa 2017 – Lensimme Pariisiin, asuimme Reimsissä ja Epernayssa ja kiertelimme champagne-taloissa maistellen ihanuuksia.

Palautetta

Bonjour Leena !

Kiitos sinulle järjestämästäsi mukavasta reissusta ! Aina kun on sinun reissuillasi, niin tietää, että kaikki järjestyy ja on turvallista olla mukana

Irma Munter

Palautetta Yrittäjien matkalta Dordogneen 22-26.4.2015:

Hei Leena !

Terveiset täältä Loviisasta !  Olemme hyvin tyytyväisiä järjestämääsi matkaan. Kaikki sujui kuin rasvattu ilman ongelmia ja sääkin tuki  meitä kohteiden mukaan. Seutu sisälsi tosiaan monipuolisia kohteita ja varmaan jäi paljon näkemättä mutta hyvä sukellus kuitenkin alueelle ja Ranskan monipuoliseen lähitila- ja pienmuotoiseen monen sukupolven kantamaan  yrittämiseen. Huolimatta siitä olivat  monet  yrityksistä pystyneet levittämään tuotettaan ympäri maataan ja maailmallekin.

Matkaseura  tuki mielestäni yritteliästä matkaamme. Todella hienoa oli saada myös loppuhuipennus kun pääsimme vierailemaan viinitilalle kuljettajamme avulla.

Keväiset terveiset

Ditty ja Kalev Ilonen ,

Arkkitehtuuritoimisto Ilonen&Lautamo Ky Mariankatu 22 A1 07900 Loviisa Finland