Pariisi

Kuin ystäväporukassa matkustaisi!

Rakastuin aikanaan Pariisiin ollessani siellä au-pair tyttönä. Kävin yli 100 konsertissa (ilmaisissa yleensä) ja ymmärsin aika nopeasti lähteä konsertteihin ajoissa, jotta ehdin löytää kirkon, konserttisalin jne. Istuin sitten kuppilassa ja luin Michelinin opasta juuri siitä korttelista, jossa istuin. Nykyään minulla on 163 kirjaa Pariisista (laskin ne kun muutimme). Tunnen Pariisin aika läpikotaisin, ja olen kehittänyt teemaopastuksia ja kaikenlaista kivaa reissuilleni.

SaariToursin ainutlaatuisille Pariisinmatkoille otetaan vain 8‑12 henkeä. Siten voimme istahtaa mille terassille tahansa, syödä pikkubistroissa, joustaa päivän suunnitelmista, etkä tunne itseäsi turistiksi. Liikut siis kuin ystäväporukassa, mutta yksi ystävistä (minä), puhuu sujuvaa ranskaa ja opastaa paikan päällä. Kuulet viihdyttäviä ja unohtumattomia tarinoita luentojen sijaan! Näet mahdollisimman paljon Pariisia hyvin suunniteltujen päivien aikana – mutta tiukkaa aikataulua ei ole, joten aikaa jää shoppailulle, terassilla istumiselle, rauhallisille lounaille ja omille toiveillesi. Kaikki maailmankuulut perusnähtävyydet tulee koettua, eikä sinun tarvitse huolehtia päivien aikana mistään.

ERIKOISUUS –  Puutarhamatka Pariisiin

Haluaisitko päästä katsomaan Monet’n puutarhaa Givernyyn – niitä kuuluisia lumpeita? Kiinnostaisiko tuntea Pariisin kauneimmat puistot, antaa suomalaisen puutarhasuunnittelijan ja kirjantekijä Päivi Rahikan kertoa kasveista, ja matkaopas Leena Immosen kaikesta siitä muusta Pariisissa? Nyt on kyllä ainutlaatuinen matka tiedossa! Asumme vielä aivan ihanassa puutarhahotellissa keskellä Pariisia – Erkki Toivonenkin asui täällä Pariisissa asuessaan.  Hinta 672€/hlö plus lentolippu. Otan matkalle 15 henkeä.  Majoitus 2 hengen huoneessa, aamiaiset, lentokenttäkuljetus Pariisissa, junalippu Givernyyn, opastus Monet’n puistossa ja Leena Immosen opastukset aamusta iltaan. Hotelli: www.paris-hoteltulipe.com

Musiikkia ja muuta Pariisissa

Olen pianisti ja rakastan kaikkea hyvin soitettua musiikkia, löytyi se sitten konserttisalista, kirkosta, kadulta, metrosta, jazz-klubista, tanssipaikasta…Tule nauttimaan  musiikista kanssani! Tapaat myös pariisilaisia muusikoita… Chopin-opastuksella näet puoli Pariisia, Debussy aiheena käydään myös impressionistien museossa….ja lisäksi  Napoleonin Pariisi, Temppeliherrojen mystinen kohtalo, Roomalaisten jäljet 300-luvulle asti Pariisissa,  Pariisin viinitarhat.

IMG_0208

Borsalino – huippupoppoo!

 

Hinta 575 €/hlö plus lentolippu. Heti kun 8 ihmistä on kasassa, etsin ja ostan meille edullisimmat liput. Majoitus 2 hengen huoneessa, aamiaiset, lentokenttäkuljetus, Seinen risteily, räätälöidyt teemaopastukset joka päivä. Leppoisat lounaat, shoppausmahdollisuudet…Ei puoliravia pitkin Pariisia vaan lomafiiliksellä asiantuntevan ja viihdyttävän oppaan kanssa.

Finnairilta löytyy yleensä parhaat ajat suorille lennoille niin, että kummatkin matkapäivät ovat aidosti kokonaisia päiviä.

Lisätiedot: leena.immonen@saaritours.fi, 040 840 7679

Palautetta

TYJ Pariisissa

Suurkiitos upealle, oppaalle, tunnelmanluojalle, Pariisinkertojalle.

Koko TYJ:n ryhmän puolesta Aija