Pariisi

Kuin ystäväporukassa matkustaisi!

SaariToursin ainutlaatuisille Pariisinmatkoille otetaan vain 8‑12 henkeä. Siten voimme istahtaa mille terassille tahansa, syödä pikkubistroissa, joustaa päivän suunnitelmista, etkä tunne itseäsi turistiksi. Liikut siis kuin ystäväporukassa, mutta yksi ystävistä (minä), puhuu sujuvaa ranskaa ja opastaa paikan päällä. Kuulet viihdyttäviä ja unohtumattomia tarinoita luentojen sijaan! Näet mahdollisimman paljon Pariisia hyvin suunniteltujen päivien aikana – mutta tiukkaa aikataulua ei ole, joten aikaa jää shoppailulle, terassilla istumiselle, rauhallisille lounaille ja omille toiveillesi. Kaikki maailmankuulut perusnähtävyydet tulee koettua, eikä sinun tarvitse huolehtia päivien aikana mistään.

ERIKOISUUS – Kaksi Puutarhamatkaa Pariisiin vuonna 2016: 8-12.6.2016 ja 27.9. – 1.10.2016. 2 asiantuntijaa mukana – toinen puutarhojen, toinen Pariisin-ekspertti! Varaa paikkasi nopeasti!

Haluaisitko päästä katsomaan Monet’n puutarhaa Givernyyn – niitä kuuluisia lumpeita? Kiinnostaisiko tuntea Pariisin kauneimmat puistot, antaa suomalaisen puutarhasuunnittelijan ja kirjantekijä Päivi Rahikan kertoa kasveista, ja matkaopas Leena Immosen kaikesta siitä muusta Pariisissa? Nyt on kyllä ainutlaatuinen matka tiedossa! Asumme vielä aivan ihanassa puutarhahotellissa keskellä Pariisia – Erkki Toivonenkin asui täällä Pariisissa asuessaan. Varauksellasi on kiire – hotellin optio on voimassa vain 23.3.2015 asti, vaikka matka järjestäänkin vasta elokuussa.  Hinta 672€/hlö plus lentolippu. Otamme matkalle 15 henkeä. Juuri nyt (12.3.) Finnair myy suoran lennon lippuja 219 € hintaan!  Majoitus 2 hengen huoneessa, aamiaiset, lentokenttäkuljetus Pariisissa, junalippu Givernyyn, opastus Monet’n puistossa, Päivi Rahikan ja Leena Immosen opastukset aamusta iltaan. Hotelli: www.paris-hoteltulipe.com

Musiikkia ja muuta Pariisissa – heti kun 8 ihmistä on ilmoittautunut, matkat toteutuvat!

Olen pianisti ja rakastan kaikkea hyvin soitettua musiikkia, löytyi se sitten konserttisalista, kirkosta, kadulta, metrosta, jazz-klubista, tanssipaikasta…Tule nauttimaan  musiikista kanssani! Tapaat myös pariisilaisia muusikoita… Chopin-opastuksella näet puoli Pariisia, Debussy aiheena käydään myös impressionistien museossa….ja lisäksi  Napoleonin Pariisi, Temppeliherrojen mystinen kohtalo, Roomalaisten jäljet 300-luvulle asti Pariisissa,  Pariisin viinitarhat.

IMG_0208
Borsalino – huippupoppoo!

 

Hinta 575 €/hlö plus lentolippu. Heti kun 8 ihmistä on kasassa, etsin ja ostan meille edullisimmat liput. Majoitus 2 hengen huoneessa, aamiaiset, lentokenttäkuljetus, Seinen risteily, räätälöidyt teemaopastukset joka päivä. Leppoisat lounaat, shoppausmahdollisuudet…Ei puoliravia pitkin Pariisia vaan lomafiiliksellä asiantuntevan ja viihdyttävän oppaan kanssa.

Finnairilta löytyy yleensä parhaat ajat suorille lennoille n. 219 euron hintaan.

Lisätiedot: leena.immonen@saaritours.fi, 040 840 7679