Mökkien välitys

SaariTours välittää mökkejä Turun- ja Ahvenanmaan alueella. Olemme valinneet luotettavat yhteistyökumppanit. Tässä niistä muutama:

Lomamökit Getassa

kuva_mokki2

Lomamökit sijaitsevat Getan kunnassa, Ahvenanmaan pohjoisosassa. Maarianhaminasta kertyy matkaa 35km.

Alue on todella upea merenrantakallioineen sekä käkkärämäntyineen. Lomamökkien asukkailla on vapaa oikeus kalastaa lomakylän vesillä. Mökkikylästä on useita eritasoisia mökkejä:
Rantapaviljonki on edustustason loma-asunto, jossa on kaksi makuuhuonetta ja iso olohuone, jonka yhteydessä on hyvin varusteltu keittiö. Makuupaikkoja on kuudelle. Mökin saunaosasto on tilava ja saunastakin on merinäköala. Oma soutuvene vapaassa käytössä.

Klippan sijaitsee korkealla paikalla kallion päällä. Sieltä avautuvat upeat näkymät. Talon alakerrassa on olohuone ja keittiö sekä yksi makuuhuone. Yläkerrasta on iso huone, jossa voi nukkua 6 henkilöä. Mökin vuokraajilla on oikeus rantasaunan käyttöön. Oma soutuvene vapaassa käytössä.

Lomamökit ovat yöpymismökkejä, joissa on 2 pientä makuuhuonetta, olohuone sekä keittokomero ja kylpyhuone. Mökin vuokraajilla on oikeus rantasaunan ja soutuveneen käyttöön.

Hinnat 2018:
Alk. 800 €/viikko (Rantapaviljonki)
Alk. 850 €/viikko (Klippan)
Alk. 600 €/viikko (Lomamökki)
Mökkejä on mahdollista vuokrata myös lyhemmäksi ajaksi.

Mökkikylä Airistolla

tpmu

Stormälön saarella Paraisilla sijaitsee rauhallinen mökkikylä, jossa on 7 hyvin varusteltua mökkiä.

Kuuden hengen mökkejä on kolme ja niissä on kaksi makuuhuonetta sekä parvi. Viiden hengen mökkejä on myös kolme ja niissä on yksi makuuhuone sekä parvi. Rannan tuntumassa sijaitseva mökki soveltuu neljälle hengelle ja se on suunniteltu erityisesti liikuntaesteisiä.

Vakiovarustuksena kaikissa mökeissä on sähköliesi, jääkaappi, sähkölämmitys, suihku ja wc-tilat, mikroaaltouuni, TV sekä ulkogrilli. Suurissa mökeissä ja rantamökissä on myös sauna ja takka. Kaikkiin mökkeihin kuuluu oma vene.

Hinnat 2018:
Alk. 206 €/viikonloppu
Alk. 480 €/viikko
Hinnat vaihtelevat sesongin mukaan.

Camping Solliden

cs

Camping Solliden sijaitsee Paraisilla, vain 28 km:n päässä Turusta. Leirintäalue on lähellä Paraisten keskustaa ja sen palveluja.

Campingillä on 16 eritasoista mökkiä. Isoja varusteltuja mökkejä on kolme ja niissä yöpyy kahdeksan henkilöä. Hieman pienemmät varustellut mökit majoittavat neljä henkilöä, samoin yksinkertaiset yöpymismökit. Alueella on myös mökki, joka on erityisesti suunniteltu liikuntaesteisille vieraille. Sollidenin hiekkaranta on suosittu.

Hinnat 2018:
Alk. 40 €/vrk riippuen mökin koosta ja varustelutasosta.

Laadukkaat lomamökit Sauvon Karunassa meren rannalla

merir

Räiskyvää takkatulta, lempeitä löylyjä, lepoa ja rauhaa. Siistit, talviasuttavat ja hyvin varustellut mökit luovat perustan onnistuneelle lomalle. Mökit sijaitsevat Sauvon Karunassa erillään toisistaan. Oma rauha on siis taattu.

Mökkikylässä on useita erikokoisia mökkejä; Suurin on 160 neliöinen villa ja pienin 40 neliöinen yhden makuuhuoneen ja tupakeittiön mökki.

Täällä on loistavat puitteet järjestää myös kokous.

Hinnat 2018:
Kevät ja syksy: Alk. 240 €/viikonloppu tai 510 €/viikko.
Kesä: Alk. 520 €/viikko