Yritysten kokouspaketit

Kokous ruukkimiljöössä

merir

Mathildedalin Ruukkitehtaat on kulttuurihistoriallisesti arvokas miljöö ja edustaa 1800-luvun ruukkia. Ruukkialue kuuluu valtakunnallisesti merkittäviin säilytettäviin kohteisiin.

Alue koostuu kuudesta rakennuksesta, joista vanhin on 1700 luvun lopulta. Paikalla ovat aikanaan sadat ihmiset tehneet työtä. Ruukki erikoistui vuodesta 1852 raudan tuotantoon ja erilaisten metallitarvikkeiden valmistukseen. 1900 -luvulla ruukissa valmistettiin maatalouskoneita ja -laitteita. 1900 -luvun puolivälissä ruukissa koottiin moottoreita ja purettiin laivoja.

Tänä päivänä kokonaisuus palvelee ympärivuotisena kulttuurimatkailukeskuksena vanhaa kunnioittaen. Vuosikymmenet tyhjillään odottaneita rakennuksia on kunnostettu vanhaa kunnioittaen ja askel askeleelta niiden ulkoasu ryhdistäytyy.

Alueella yhdistyvät 1800 – luvun rouheaa tehdasmiljöö, sekä nykypäivä. Alue henkii ainutlaatuista elämää ja taianomaista rauhallisuutta. Se luo yritykselle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokous-, ideointi- ja työhyvinvointitilaisuuksille.

Meri-Teijon alueella on tarjolla myös paljon kulttuuripitoista tai aktiivista vapaa-ajan ohjelmaan tilaisuuden tueksi.

Kokouspaketti ainutlaatuisessa Ruukkimiljöössä 33 €/hlö (min. 15 henkeä). Hinta sisältää kokoustilan vuokran 5 tunniksi, tarvittavat kokousvälineet (valkokangas, dataprojektori, fläppitaulu ja langaton Internet yhteys.), aamu- tai iltapäiväkahvit sekä lounaan.

Koko päivän kokous sekä aamu- että iltapäiväkahvituksella ja lounas,  alkaen 25 €/hlö (min. 15 henkeä).

Voimme järjestää myös oheistoimintaa kuten opastettu ruukkikierros, luontoretki tai melontaa.

Edustuskartano Paraisilla

kuva_kokous1

Kartano on edustava kiinteistö- ja puutarhakokonaisuus meren äärellä Paraisilla. Kartanon ulkoasu on majesteettinen suurine pylväineen ja kauniine puutarhoineen ja se tarjoaa korkealuokkaiset puitteet ikimuistoisille tilaisuuksille.

Kartanon alakerrassa on juhlava sali, ruokasali sekä kirjasto. Toisesta kerroksesta löytyvät upeat makuuhuoneet, joissa melkein kaikissa on oma tilava kylpyhuone.

Täällä voitte ”kokoustaa” näyttävästi ja yöpyä samassa rakennuksessa. Paikan hovimestari hoitaa kaikki käytännön seikat, aina tarjoilusta saunan lämmitykseen.

Kartanossa on erillinen saunaosasto, jossa voitte viettää iltaa hiukan rennommassa ympäristössä. Järjestämme kokouksenne tässä ylväässä ympäristössä alk. 101 euroa/hlö. Hinta sisältää koko päiväin kokouksen 20 hengelle ja saunaosaston käytön, pesuaineet ja pyyheliinat. Hintaan kuuluu myös perussiivous.

Yöpymien kartanossa 100 €/hlö.

Aterioista vastaa paikan nimikkokokki joka hoitaa ruokapuolen toiveittenne mukaisesti.

Renessanssitalo Paraisilla

kuva_kokous3

Näyttävä, uusrenessanssin tyyliin entisöity, kyläkoulu on toimiva ja viihtyisä kokousympäristö. Paikka sijaitsee Paraisilla, vain 30 min. päässä Turusta. Täällä teitä odottaa myös vastavalmistunut sauna, joka on mukava lisä kokouspäivän päätteeksi.

Viihtyisä ranta ja sen suojaisa sijainti takaavat saunan käyttäjille oman rauhan.Paikan emäntä hoitaa kokousjärjestelyt sekä tekee itse suussa sulavat saaristoherkut. Kokopäivän kokous (klo 9‑21) alk. 50 €/hlö (min. 20 henkilöä) Hinta sisältää kokoustilat ja – varusteet, aamukahvit, lounaan, iltapäiväkahvit sekä saunan käytön.

Saunan ulkopuolella on lämminvesiallas (Tilattavissa lisähintaan), jossa voi kylpeä ympäri vuoden. Illallinen tai iltapala on tilattavissa toiveittenne mukaisesti.

Vanha ratsutila Merimaskussa

tjj

Merimaskussa, hyvien liikenneyhteyksien päässä Turusta, vanha ratsutila on loistava paikka suuremmankin kokouksen pitämiseen. Kokoukseen voi hyvin luontevasti yhdistää jonkin maalaismaisemaan sopivan aktiviteetin, kuten veneajelun tai ratsastuksen.

Kokouspaikaksi voitte valita tilan vintin, johon mahtuu jopa 170 henkilöä. Paikan ravintolan terassille mahtuu 30 – 40 henkilöä ja tunnelmalliseen kellariravintolaan 30 henkilöä. Kokouspäivän päätteeksi voitte juoda iltapäiväkahvit tilan elämyksellisessä kodassa.

Kokouspaketti alk. 56 €/hlö (min. 20 henkilöä). Hinta sisältää tervetulokahvit suolaisella palalla, tarvittavat kokousvarusteet, lounaan, kokoushedelmät sekä iltapäiväkahvit makealla leivonnaisella kodassa.

Ainutlaatuinen Korppoon Saaristokeskus

kuva_kokous2

Korppoon saarella sijaitsevan saaristokeskuksen hotelli ja ravintola ovat valmistuneet. Niiden lisäpalvelujen ansiosta se on entistä kiinnostavampi kokouskohde. Keskuksesta löydätte useita tiloja, joissa kokous on mahdollista toteuttaa toimivasti. Saaristokeskuksesta on auditorio sekä kaksi erikokoista kokoustilaa.

Kokouksen lomassa voi järjestää veneajelun Saaristomeren kansallispuiston vesille ja palata ”kokoustamaan” tai ruokailemaan. Kokousväki voi halutessaan tutustua myös saaristoaiheiseen näyttelyyn, joka on esillä paikan näyttelytilassa.

Kokopäivän saaristokokous 39 €/hlö. Hinta sisältää kokoustilan ja – varusteet sekä 2 × kahvit ja lounaan.

Nauvon vanha navetta

kuva_kokous4

Nauvon uudelleen rakennettu navetta toimii modernina kokous- ja majoituspaikkana. Talon alakerrassa sijaitsevat ravintolatilat ja lukittava 25 henkilön kokoushuone, josta löytyy kaikki tarvittavat kokousvarusteet.

Kokouspaikan ylemmässä kerroksessa on 7 hyvätasoista hotellihuonetta. Täällä voitte pitää kokouksen saariston rauhassa.

Paikan keittiö on erikoistunut kansainvälisen keittiön antimiin, mukautettuna siten että käytössä on saariston omia raaka-aineita.

Kahden päivän kokouspaketti alk. 146 €/hlö (max 14 henkilöä). Hinta sisältää kokoustilan ja -varusteet kahtena päivänä, aamu- ja iltapäiväkahvit, lounaan molempina päivinä, illallisen sekä majoituksen kahden hengen huoneissa aamupalalla. Yhden hengen huoneista veloitetaan 20 euron lisämaksu.

Yhden päivän kokous alk. 38 €/hlö (min. 20 henkilöä). Hinta sisältää kokoustilan ja -varusteet, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan.

Yritysten virkistystapahtumat

Kalastusretki veneellä Turusta Pensariin

kuva_yritys1

Retki alkaa Turun vierasvenesatamasta. Mukaan tulee kalastusopas, joka vie ryhmän vuodenajalle sopivimmalle kalastuspaikalle. Kalastusoppaalla on mukana tarvittavat kalastusvälineet ja -luvat. Parin tunnin kalastuksen jälkeen ryhmä jatkaa matkaa Pensarin saarelle, Pensar Sydin lomakylään, jossa nautitaan hyvätasoinen lounas. Sauna on kuumana joko ennen tai jälkeen ruokailun.

Hinta: alk. 149 €/hlö (Hinta laskettu 12 henkilölle). Hinta sisältää venekuljetuksen, kalastusoppaan palvelut (myös kalastusvälineet ja -luvat), runsaan lounaan sekä saunan käytön puolentoista tunnin ajan. Hintaan kuuluu myös pyyhkeet.

Viininmaisteluun veneellä

kuva_yritys2

Veneretki alkaa Turusta vierasvenesatamasta. Matka jatkuu Nauvon saaristoon, Pensarin saarelle. Pensar Sydin lomakylässä vastassa on paikan emäntä, joka johdattaa ryhmän huvilan kokoushuoneeseen, jossa viiniasiantuntija odottaa ryhmää. Tarjolla on unkarilaisia viinejä, sekä valkoista että punaista. Viininmaistelutilaisuuden jälkeen korkeatasoinen ateria on katettuna paikan ravintolan terassilla. Mahdollisuus jatkaa päivää saunomalla Pensar Sydin mukavassa saunarakennuksessa.

Hinta: alk. 132 €/hlö (Hinta laskettu 12 henkilölle). Hinta sisältää venekuljetuksen Turku-Pensar-Turku, viinimaistotilaisuuden viineineen, runsaan lounaan (tai päivällisen) sekä saunan käytön puolentoista tunnin ajan. Hintaan kuuluu myös pyyhkeet.